دانشکده مرتع و آبخیزداری

انعقاد قرارداد طرح تحقیقاتی بین دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبیعی گرگان و شرکت آلومیناي ایران _ جاجرم

در تاریخ پنجشنبه 5 آبان 1401 با حضور مدیر و معاونین بخش تحقیق و توسعه شرکت آلومینای جاجرم، رئیس و معاون اداره منابع طبیعی جاجرم و تیمی از گروه‌‎های آموزشی مدیریت مناطق بیابانی و مدیریت مرتع، انعقاد قرارداد طرح تحقیقاتی بین دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبیعی گرگان و آلومیناي ایران- جاجرم تحت عنوان"تعیین مناسب‌ترین روش کشت و تیمار جهت استقرار گونه‌هاي بومی در خاك‌هاي مرتعی پایین‌دست سنگ‌شکن‌هاي معدن بوکسیت جاجرم" انجام شد. همچنین بازدیدی با حضور افراد مذکور از محدوده مطالعاتی صورت گرفت و تصویربرداری از منطقه با پهپاد نیز انجام شد. در این قرارداد تعیین شد که طی مدت 30 ماه در محدوده‌ای به وسعت تقریبی ۵ هکتار از منطقه گیاهان بومی با تیمارهای مختلف جاذب رطوبت و سیستم‌های ذخیره نزولات آب استقرار یابند.

تاریخ ارسال خبر :   15 آبان 1401 - 08:18    |     تعداد بازدید :   708
 ارسال کننده :   دکتر آرش زارع گاریزی    |      کد خبر :   16357
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      15 آبان 1401 - 08:18    |    کد خبر : 16357