دانشکده مرتع و آبخیزداری

برگزاری کارگاه آموزشی توسط همکاران دانشکده در مجتمع فولاد اسفراین

در راستای ارتباط دانشگاه با صنعت، برخی از اعضای هیات علمی گروه‌های آموزشی مدیریت مناطق بیابانی و مدیریت مرتع به همراه دانشجویان تحصیلات تکمیلی به برگزاری کارگاه آموزشی تحت عنوان مدیریت زیستی صنایع و معادن در مجتمع فولاد اسفراین پرداختند. در این کارگاه علاوه بر ارایه راهکارهای مهندسی نرم (مهندسی زیستی) صنایع در مناطق خشک و نیمه خشک، بازدید از نهالستان، استخرهای ذخیره پساب و فعالیتهای فضای سبز مجتمع فولاد اسفراین انجام شد و مقرر شد پیشنهادیه تحقیقاتی توسط محققین دانشگاه برای مجتمع فولاد ارسال شود. ضمنا در راستای همکاری‌های فی مابین دانشکده مرتع و آبخیزداری و آلومینای ایران و به تقاضای مدیریت کنترل کیفیت آلومینای جاجرم، مقرر شد پیشنهادیه طرح تحقیقاتی-اجرایی استقرار پوشش گیاهی درختی توسط محققین دانشگاه تدوین و به آن مجموعه ارسال گردد.

تاریخ ارسال خبر :   29 آذر 1401 - 17:35    |     تعداد بازدید :   746
 ارسال کننده :   دکتر آرش زارع گاریزی    |      کد خبر :   16517
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      29 آذر 1401 - 17:35    |    کد خبر : 16517